Gin og Tonic

Hos best by Henriette har vi et stort udvalg af gin og tonicvand.
Gin er de sidste år blevet utroligt populært, og det afspejler vores forskellige udvalg.
Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige tonic til din gin.
Vi har gin i flere prisklasser og fra mærker som Malfy, Foxdenton og Lebenstern.

Kapriol gin.

Sloe gin og Pelmo gin.

Sloe gin – kvan, oregano, lavendel og kamille slåenblommer og 10% sukker, en Sloe gin hvor friskheden er bevaret, sammen med sødmen.

Pelmo gin – indeholder 15 botalicals, heriblandt humle, oregano, laurbærblade og
pink-grapefrugtFrisk og frugtig gin.

Fox Denton Fruits of the forrest, danish edition

Gin-likør er meget populært med dens lidt lavere procenter. Den store popularitet har medført sig denne særlige aftapning, som kun findes på det danske marked, ”Danish Edition”.

I produktionen af denne likør har man taget den klassiske Foxdenton London Dry Gin, hvortil man har tilsat en blanding af skovens vilde bær; solbær, brombær og hindbær. Disse er herefter macereret sammen med ginnen, og har derved afgivet både farve og smag.

Det er en dejlig, blød og velsmagende likør i perfekt balance. Smagen er naturligvis stærkt præget af skovens bær – nydes bedst i blanding med mousserende vin, tonic eller for sig selv, let afkølet.

Fox Denton Valencia Orange & Rosemary

Foxdenton Valencia Orange & Rosemary er det seneste skud på stammen af gin-likør fra engelske Foxdenton Estate.

I produktionen af denne likør har man taget den klassiske Foxdenton London Dry Gin, hvortil man har tilsat appelsin fra Valencia samt rosmarin. Disse er derefter macereret sammen med ginnen, og har derved afgivet både farve og smag.

Det er en blød og velsmagende likør i perfekt balance med en alkohol procent på 26%. Smagen er særligt præget af appelsin, men med et hint af rosmarin – nydes bedst i blanding med mousserende vin, tonic eller for sig selv, let afkølet.

 

Fox Denton Rhubarb gin likør

Denne gin rabarberlikør er produceret på gammeldags manér, ved simpelthen at lægge frisk, hakkede rabarber i lage i klassisk London Dry Gin. Til sidst i processen tilsættes sukker for at balancere sødme og syre, hvilket gør at likøren let kan nydes rent – det er intet mindre end ”sommer på flaske”.

Denne rabarberlikør kan som sagt nydes rent, gerne afkølet eller over is. Med sine 21,5 % alkohol kan likøren ligeledes mixes med bobler eller tonicvand. Yderst forfriskende.

En frugt-gin i verdensklasse…

 

Fox Denton English garden gin

Den lille men populære ginproducent Foxdenton Estate, står bag denne fantastiske ”English Garden”-gin. Som navnet antyder, er ginnen blevet tilført hyldeblomst, timian og citronverbena – alle tre planter som kan findes i de engelske haver. Der er desuden også tilført en mere traditionel blanding af botanicals, som danner rygraden i denne blomster- og urteagtige ”English Garden”-gin.

Foxdenton English Garden Distilled Gin serveres bedst med kvalitetstonic, citron-garnish og masser af is, men er også fremragende i enhver gin-cocktail så som Gin Fizz, Basil Smash eller Gin Hass.

 

Fox Denton Damson Gin

Foxdenton Damson Gin er fremstillet af Foxdenton London Dry Gin og kræge (også kaldt havreblomme) fra England samt engelsk sukker.

Man får de karakteristiske Damson-blommer fra en lokal dame i Herefordshire, der planter dem langs sine egne markveje.

Foxdenton Damson Gin er en formidabel gin-likør, der kan nydes til en god dessert eller i al almindelighed. Med en intens og lidt syrlig smag af Damson-blomme giver den næsten oplevelsen af gammeldags kirsebærbolsjer.

Du kan også mikse denne gin-likør med en mousserende vin og få en dejlig perlende oplevelse.

Fox Denton London dry gin

Denne klassiske London Dry Gin kommer fra den historiske engelske herregård Foxdenton. Familien Radclyffe overtog Foxdenton helt tilbage i 1367 og det er stadig Radclyffe familien, som ejer og driver herregårdens aktiviteter, herunder familiens ginmærke.

Ginnen er destilleret på et udtræk af bland andet enebær, koriander og citronskal, og er med sine 48% alkohol en perfekt luksus mixer til både Dry Martini, Gibson og sammen med tonic.

En original og klassisk London dry gin.

Barrister gin.

Old Tom Barrister gin
Barrister Old Tom Gin, som smager fantastisk – nydes ren eller mix med tonic. Den milde sødme giver den lækre bløde noter af appelsin, som komplimenterer de klassiske enebær nuancer.
Small Batch gin fra Skt. Petersborg, Rusland.

Jordbær gin – Som den helt store smagsgiver i denne gin er lyserøde blomster og særligt jordbær. Disse smagsnoter spiller fantastisk sammen med en klassisk tonic og masser af isterninger. Fintskårne, friske jordbær vil være perfekt til gin & tonic. Perfekt til at nyde på terrassen en varm sommerdag.

Lebenstern Gin

Lebenssterner en lille serie af Gin, der er specielt udviklet og tappet til den verdensberømte Berlinerbar, Lebensstern, som fører et Gin-sortiment på aldrig under 140 forskellige. Ambitionen på baren er at tilbyde Tysklands største udvalg af Gin.

Pink gin –  har nogle dejlige delikate krydrede toner amt masser af blomsteraroma, hyldeblomst og en lille velment antydning af enebær, koriander og citrus.

Alpine gin

Denne Alpine gin, ligger på den sødlige skala. Man kan derfor drikke den rent, men også med en tør tonic, som kan opveje sødmen.
Produceret på klassiske botanicals, men også nogle krydderurter fra Alperne.

Friday Chic gin

Friday chic gin er en prisvindende gin fra Portugal.
Ginnen er en skøn og moderne gin med masser af sødmefuld og frisk smag fra bland andet mango, papaya, passionsfrugt og vinblade. En helt unik gin, som gør sig rigtig godt i en G&T.

Vi har også de fine ballon gin glas der matcher Friday gin.

Gin glas

Vi altid et lille sortiment af forskellige glas til bla. gin.
De fine store slebme krystalglas er et sikkert hit.

Staarup Gin

Staarup Gin A er skabt med botanicals som Enebær, lakridsrod, citronskal, korianderfrø, kamilleblomst og kanelstang. Til  sammen giver de en skøn smag af klassisk dry gin, med en rund smag der ikke er skarp af alkohol.
Ginnen har en rolig smag som begynder i det milde krydrede hjørne og efterfølges af citrus og sødme fra lakridsrod.
En meget behagelig og drikkevenlig gin.

Brecon botanicals gin

En dejlig gin fra Wales.
Duften i Brecon Botanicals Gin er noget mere kraftig og krydret.
Der er en hel del kanel og citrus at spore i duften.
Smagen er blød og behagelig med en hel del krydret enebær-, kanel- og pebernoter, med sekundære noter af citrus og jordede noter – lakridsrod og kvanrod.
En fantastisk god gin.

Sears cutting edge gin

Den respekt, SEARS Cutting Edge Gin får under den omfattende produktionsproces, giver et fantastisk resultat. Fint afstemt, og bør testes uden Tonic første gang, så man kan fornemme hvor elegant gin kan smage, selvom den har et højt alkohol procent på 44 %, er det med til at give SEARS sin dybe smag og bringer sine essentielle olier helt frem.