Gin og Tonic

Hos best by Henriette har vi et stort udvalg af gin og tonicvand.
Gin er de sidste år blevet utroligt populært, og det afspejler vores forskellige udvalg.
Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige tonic til din gin.
Vi har gin i flere prisklasser og fra mærker som Malfy, Foxdenton og Lebenstern.

Kapriol gin.

Sloe gin og Pelmo gin.

Sloe gin – kvan, oregano, lavendel og kamille slåenblommer og 10% sukker, en Sloe gin hvor friskheden er bevaret, sammen med sødmen.

Pelmo gin – indeholder 15 botalicals, heriblandt humle, oregano, laurbærblade og
pink-grapefrugtFrisk og frugtig gin.

Lowlands Aurora gin

Aurora Oak gin

Aurora Oak tager sit udgangspunkt i Aurora Gin med efterfølgende lagring med ristede amerikanske egetræsflager.
Det tilføjer både farve og sødme til den tørre gin.

Aurora gin

Aurora er en London Dry Gin med citrøse toner og en snert af varme fra kardemomme.
Den nydes allerbedst i en klassisk Gin & Tonic.
Den første udgave af Aurora blev produceret om natten.
Da sidste dråbe løb ud af destillatoren stod solen op over Stauning.

Ginnen har derfor fået sit navn efter den romerske gudinde for morgenrøden – Aurora.
Hun er søster til både solen og månen.

Njord Sun and citrus gin

Kort om Njord Gin Sun and Citrus 47,5%, 50cl. Njord Gin Sun & Citrus er frisk i smagen. Med smagsnoter så som lindeblomst, citronverbena, citronmelisse, hybenrose og lyngblomst får du dejlig citrusnoter. Njord Gin Sun & Citrus er blandt de første gin, der blev udviklet fra Njord.

Njord Mother nature gin

Denne Njord Gin er lavet på en kartoffelbase og er skabt på ingredienser så som rønnebær, havtorn og skovmærke der giver masser af karakter og smag. En anderledes og udfordrende gin. Njord Gin er den mest berømte danske gin.

Njord Happy minds gin

Kort om Njord Gin Distilled Happy Minds 39%, 50cl. Njord Gin Distilled Happy Minds holder en alkoholprocent på 39%. Den henter inspiration fra den nordiske natur og har en dejlig rundhed og er mild. Og præcis som vores nordiske natur er ginnen kompleks uden at være for meget.

Njord masters go bananas

Denne gin fra Njord er skabt i samarbejde med Carlsberg. Masters go bananas er lavet på et distillat af deres ikoniske Master brew.
Distallatet giver ginen en delikat smag af banan og med et strejf af citrus.
Alcohol: 43%

Njord mini ginflasker

De små flasker giver mulighed for at smage lidt forskelligt.
Ginen fra Njord er lavet i Århus og kun med de aller bedste råvarer.

Poetic License gin likør

Poetic License Distillery, har siden 2015 produceret gin og forskellige spændende ginlikører. På destilleriet producerer man håndlavet spiritusprodukter på en base af gin, og folkene bag sætter en ære i at udfordre og ikke mindst gentænke den klassiske ginkategori. Fra Poetic License Distillery kan du forvente det uventede.

Her Baked Apple and salt caramel gin liqeur 21% med smagen af søde bagte æbler, der understøttes af varme noter af kanel og krydderier fra ginnen. Tungen forkæles yderligere af sødmen fra den salte karamel, der bliver hængende og sitrer på tungen og frembringer minder om karamelliserede æbler i de kølige aftentimer hos mormor i sensommeren.

Og St. Clement gin liqueur 21 % hvor frisk appelsin og friske peberkorn er det første man tænker på, når denne ginlikør fra Poetic License Distillery rammer tungen. Et væld af citrusfrugter eksploderer i munden og gør plads til bittersøde noter af citron, før enebær og velduftende kardemomme fuldender balancen.

Drik den enten afkølet over is, eller sammen med tonic.

Fox Denton Rhubarb gin likør

Denne gin rabarberlikør er produceret på gammeldags manér, ved simpelthen at lægge frisk, hakkede rabarber i lage i klassisk London Dry Gin. Til sidst i processen tilsættes sukker for at balancere sødme og syre, hvilket gør at likøren let kan nydes rent – det er intet mindre end ”sommer på flaske”.

Denne rabarberlikør kan som sagt nydes rent, gerne afkølet eller over is. Med sine 21,5 % alkohol kan likøren ligeledes mixes med bobler eller tonicvand. Yderst forfriskende.

En frugt-gin i verdensklasse…

 

Fox Denton Damson Gin

Foxdenton Damson Gin er fremstillet af Foxdenton London Dry Gin og kræge (også kaldt havreblomme) fra England samt engelsk sukker.

Man får de karakteristiske Damson-blommer fra en lokal dame i Herefordshire, der planter dem langs sine egne markveje.

Foxdenton Damson Gin er en formidabel gin-likør, der kan nydes til en god dessert eller i al almindelighed. Med en intens og lidt syrlig smag af Damson-blomme giver den næsten oplevelsen af gammeldags kirsebærbolsjer.

Du kan også mikse denne gin-likør med en mousserende vin og få en dejlig perlende oplevelse.

Lebenstern Gin

Lebenssterner en lille serie af Gin, der er specielt udviklet og tappet til den verdensberømte Berlinerbar, Lebensstern, som fører et Gin-sortiment på aldrig under 140 forskellige. Ambitionen på baren er at tilbyde Tysklands største udvalg af Gin.

Pink gin –  har nogle dejlige delikate krydrede toner amt masser af blomsteraroma, hyldeblomst og en lille velment antydning af enebær, koriander og citrus.

Alpine gin

Denne Alpine gin, ligger på den sødlige skala. Man kan derfor drikke den rent, men også med en tør tonic, som kan opveje sødmen.
Produceret på klassiske botanicals, men også nogle krydderurter fra Alperne.

Gin glas

Vi har altid et lille sortiment af forskellige glas til bla. gin.
De fine store slebne Italienske krystalglas er et sikkert hit.

Staarup Gin

Staarup Gin A er skabt med botanicals som Enebær, lakridsrod, citronskal, korianderfrø, kamilleblomst og kanelstang. Til  sammen giver de en skøn smag af klassisk dry gin, med en rund smag der ikke er skarp af alkohol.
Ginnen har en rolig smag som begynder i det milde krydrede hjørne og efterfølges af citrus og sødme fra lakridsrod.
En meget behagelig og drikkevenlig gin.

Wessex Saxon garden gin

Rosenblade, hibiscus og lavendel i perfekt harmoni med traditionelle botaniske urter. Wessex Saxon Garden Gin er en vidunderlig blød blomsterbaseret London Dry Gin.
Saxon Garden Gin er særligt god med en god tonic og masser af isterninger, eller prøv den som et frisk pust i en klassisk Tom Collins.

Wessex Wyverns spiced gin

Wessex The Wyvern’s Gin er en førsteklasses London Dry Gin – stærk, fyrig og fyldig med en velafbalanceret blanding af botaniske urter, der tilføres 12 timer før destilleringen.Smagen er let pebret og varmende, med masser af noter af enebær og en smule lakrids. Sødlige noter af honning, og en let citrus afrunder denne gin perfekt. Det giver en ren og usædvanligt blød gin.
Serveres med en god tonicvand og citron eller en skive rød chili. Skal din drink give ekstra varme skal du tilsætte lidt ingefær.