Velkommen hos best by Henriette…

Kontakt

For kontakt kan du ringe på tlf : 28 90 56 17.

Du kan også sende en mail på butik@bestbyhenriette.dk
eller kigge forbi i butikken.

Vi glæder os til at høre fra dig eller at se dig i butikken.

Find vej

Du finder os her :

Vestergade 1, 7850 Stoholm.

Vi har egen gratis parkering lige ved døren på den anden side af Søndergade, så du altid nemt kan komme til butikken, og der er garanteret en ledig p-plads til dig.

Om os…

‘best by Henriette’ er en lokalforankret special butik, som sælger vin, spiritus, special øl, delikatesser, chokolade, te og kaffe. Vi sælger også brugskunst, pynt og ting til hjemmet.

‘best by Henriette’ startede i 2011, og vi nyder hver dag samarbejdet med en loyal erhvervs og privat kundekreds, der både køber gaver, men også i høj grad kommer for at købe vin, te, kaffe, lækkerier eller lidt nyt til hjemmet og til sig selv.

Det er meget vigtigt for mig, at alle føler sig velkomne i min butik, har en god oplevelse og får den gode service uanset om det er en osetur, behov for mange, få, store eller små gaver. Jeg sætter stor pris på hver en kunde, der kommer i butikken.

Jeg brænder for min butik, og for at udvælge de bedste specialiteter, lokale, danske og fra steder i verden hvor forholdene er iorden. Jeg har samtidigt øje for at kvalitet og pris hænger sammen, og hos os kan du finde vin, specialiteter og gaver i alle prisklasser.

Vi har stor erfaring i at servicere firmaer, der ønsker gaver til kunder og medarbejdere, både store og  mindre ordrer. Det kan du læse mere om i menupunktet ‘Erhverv’.

Jeg er meget dedikeret indenfor vinhandel og vejleder og guider gerne. Vi har vine fra store dele af verden i vores sortiment, nogle steder har jeg selv besøgt bla. Israel, hvor vi får en del af vore populære vine fra.
I butikken finder du mange forskellige typer vin i alle prisklasser, så vi altid har lige netop det, du har brug for.Vi hjælper også gerne med spiritus, chokolade, kaffe, te, chokolade og pynt til dine fester.

Vi glæder os til at se dig i butikken.

De bedste hilsener

Henriette.