SPECIAL ØL

Hos best by Henriette finder du et bredt udvalg af special øl fra bla. Fur bryghus, Schackenborg, Staarup Haandbryg, Mikkeller beer og Viborg bryghus.
Vi får jævnligt nye varianter, også dem der følger årets højtider.
I butikken finder du også alkoholfrie øl.

Staarup Haandbryg øl

Vi har altid et fint udvalg af specialøl fra Staarup Haandbryg.
Øllene er brygget lokalt og er udviklet af John Smith.

Special øl fra Bryghuset Kragelund

Bryghuset Kragelund ligger lige udenfor Silkeborg og er et lille og ambitiøst bryghus, der sætter kvalitet og bæredygtige processer i højsædet. I butikken har vi et bredt udvalg af forskellige specialøl til påskebordet.

Baladin italiensk special øl

Baladin Rock’n’Roll er brygget på vand, bygmalt, amerikansk humle, gær og til sidst et strejf af peber for at gøre den rigtig Rock’n’Roll. Øllen er frisk og har aroma og bitterhed fra humlen.
Baladin Nora ale er en original øl med en dyb gylden farve. Smagen af korn og noter af abrikos, hasselnød og honning. En smagsprøve bragt sammen af friskhed af ingefær og små hints af citrusfrugter, afslutningsvis med krydder og malt noter.
Baladin nazionale pale ale. Den første 100% italienske øl lavet med italienske ingredienser. Italiensk vand, byg malt, humle, gær og to italienske krydderier (bergamot og koriander), der kombinerer for at skabe harmoni og originalitet. En fantastisk spændende og velsmagende øl.
Baladin Super bitter øl. Øllen har fin smag fra humlen. Den rammer den perfekte balance med noter af karamel, tørret frugt og bitterheden fra humlen.
Baladin Leon dark ale blev oprindeligt brygget som en mørk jule ale. Leön har noter af chokolade som bliver mixet med Loöns duft af tørret frugt, lakrids og karamel, her er en fin øl oplevelse i vente.

Ugelriis specialøl

Ugelris Gaardbryggeri hører til blandt de små mikrobryggerier, med stor fokus på kvalitet og det gode håndværk.
Ugelriis er et mikrobryggeri med en kapacitet på 650 l pr. bryg.
I butikken har vi et fint udvalg af de altid populære øl.