Gin og Tonic

Hos best by Henriette har vi et stort udvalg af gin og tonicvand.
Gin er de sidste år blevet utroligt populært, og det afspejler vores forskellige udvalg.
Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige tonic til din gin.
Vi har gin i flere prisklasser og fra mærker som Malfy, Foxdenton og Lebenstern.

Lebenstern Gin

Lebenssterner en lille serie af Gin, der er specielt udviklet og tappet til den verdensberømte Berlinerbar, Lebensstern, som fører et Gin-sortiment på aldrig under 140 forskellige. Ambitionen på baren er at tilbyde Tysklands største udvalg af Gin.

Pink gin –  har nogle dejlige delikate krydrede toner amt masser af blomsteraroma, hyldeblomst og en lille velment antydning af enebær, koriander og citrus.

Alpine gin

Denne Alpine gin, ligger på den sødlige skala. Man kan derfor drikke den rent, men også med en tør tonic, som kan opveje sødmen.
Produceret på klassiske botanicals, men også nogle krydderurter fra Alperne.

Malfy gin

Vi har 4 forskellige varianter og størrelser.

Rosa gin – Sicilianske pink grapes, giver MALFY ROSA sin fine farve og den intense friske smag af pink grape. Ginen har noter af rabarber og en mild og delikat enebær-smag og fine toner af koriander, lakridsrod, kvan og violrod er med til at give MALFY ROSA sin friske, komplekse og delikate smag.

Blodappelsin – Sicilianske blodappelsiner giver MALFY con Arancia sin flotte farve og den intense bittersøde smag af blodappelsin og en mild og delikat enebær-smag. Ginen har også fine toner af koriander, kvan og violrod.

Original gin –  Originale er den klassiske gin fra MALFY.
Smagen er ren med klassisk mild enebær-smag, fine toner af koriander og mild citrus. Kildevandet fra Monviso giver en dejlig mineralsk smag til gin’en. En klassisk gin med et Italiensk twist.

Limone gin – kvalitetsgin med en klar og frisk duft af Amalfi-citroner og blot et lille touch af enebær, der således ikke virker alt for overvældende. Skal af citroner fra Amalfi og Sicilien og andre citrusfrugter, italienske enebær samt koriander, kvan (angelica), cassia-bark og lakridsrod. Destilleringen sker under vacuum hvilket bevarer citronernes friske aroma på bedste vis.

Fox denton gin

Damson – Foxdenton Damson Gin er fremstillet af Foxdenton London Dry Gin og kræge (også kaldt havreblomme) fra England samt engelsk sukker. Foxdenton Damson Gin er en formidabel gin-likør, der kan nydes til en god dessert eller i al almindelighed.

Original dry gin – Denne klassiske London Dry Gin kommer fra den historiske engelske herregård Foxdenton. Foxdenton Gin er destilleret på et udtræk af blandt andet enebær, koriander, citronskal og er med sine 48% en perfekt luksus mixer til både Dry Martini, Gibson eller som en Gin Tonic.

Golden apricot gin

Denne gin abrikoslikør er baseret på Foxdentons klassiske London Dry Gin, og er tappet ved 17,5% alkohol. Med sine 17,5% alkohol kan likøren ligeledes mixes med bobler eller tonicvand. Yderst forfriskende.En frugt-gin i verdensklasse.

Kapriol gin.

Sloe gin og Pelmo gin.

Sloe gin – kvan, oregano, lavendel og kamille slåenblommer og 10% sukker, en Sloe gin hvor friskheden er bevaret, sammen med sødmen.

Pelmo gin – indeholder 15 botalicals, heriblandt humle, oregano, laurbærblade og
pink-grapefrugtFrisk og frugtig gin.

Rivo gin

Rivo Gin er small batch gin og nummererede flasker.
Den indeholder 12 botalicals, hvoraf de fleste bliver håndplukket i bakkerne omkring Comosøen.
RIVO Gin har en frisk balsamisk aroma med blomster og citrus noter
ledsaget af middelhavs dufte.
Dens smag er kompleks, men blød og smagfuld, med frugtige og urteagtige noter.
Den afsluttes med botaniske dufte.

Origin Cph

I Aronia Dry Gin fremstår enebærret let og sprødt, fint komplementeret af de frugtige bær. Ved destillering får Aroniabærrene en te-agtig og forsigtig frugtsødme.

Citrusnoterne er intense og friske, men ikke bitre. Ginens kerneklassiske botanicals; kvanrod, kassiabark, lakridsrod og kardemomme fungerer på elegant vis i baggrunden og understreger dybde og længde i ginnen.

En skøn og let sommergin, med en alkoholstyrke på 43%.  

Monin sirup

Fin gaveæske med 5 forskellige små sirupper. De fem forskellige varianter er: Mojito mint, blå curacao, passionsfrugt, grenadine og kokos. Perfekt til cocktails og drinks, men også til søde desserter som is og pandekager eller et twist i kaffen.

Trolden Gin

Havtorn  gin – Trolden Copperpot Gin Havtorn er 100% dansk produceret Gin fra Kolding. Denne Gin indeholder håndplukket havtorn fra Rømø. Trolden Destilleri producerer små og håndlavede serier af denne friske og indbydende Copperpot Gin på gamle kobberkedler, som man normalt forbinder med den fineste single malt whisky´er.

Copperpot gin – Unik small batch gin, der laves kun 300 flasker pr. batch af denne vapour infused luksus gin. Trolden gin står selv for at producere grunddestillatet til ginnen. Smagen er klassisk, men meget mild og frisk.

Barrister gin.

Old Tom Barrister gin
Barrister Old Tom Gin, som smager fantastisk – nydes ren eller mix med tonic. Den milde sødme giver den lækre bløde noter af appelsin, som komplimenterer de klassiske enebær nuancer.
Small Batch gin fra Skt. Petersborg, Rusland.

Jordbær gin – Som den helt store smagsgiver i denne gin er lyserøde blomster og særligt jordbær. Disse smagsnoter spiller fantastisk sammen med en klassisk tonic og masser af isterninger. Fintskårne, friske jordbær vil være perfekt til gin & tonic. Perfekt til at nyde på terrassen en varm sommerdag.Kun

260 kr.

Old English gin

Old English Gin er tappet på Champagne flaske og forseglet med korkprop og voks, præcis som i gamle dage. Old English Gin er destilleret på Englands ældste potstill og indeholder 11 forskellige ingredienser: enebær, citronskal, koriander, cassia, orris rod, angelikarod, lakridsrod, appelsin, muskatnød, kanel og kardemomme.
En spændende og anbefalelsesværdig gin.

Brecon botanical gin

Kombinationen af botanicals, den bedste rene kornbrændevin og vand fra Beacon, gør dette til en helt exceptionel gin.  super-premium gin produceret i små partier, hvor man kun bruger de fineste ingredienser, vinder af Gin Trophy (Top Award) på International Spirits Challenge 2014.

Fox denton Rhubarb gin likør