Rom

Hos best by Henriette har vi et stort udvalg af dejlig rom.

Fox Denton dark lantern Rum.

Dark Lantern er en likør baseret på rom, som særligt fanger smagen af ”Rum & Raisin”.
Smagen er rig og fyldig og fungerer fremragende i en Espresso Martini, Dark & Stormy eller Rum Old Fashioned.

Den kan også sagtens nydes rent, hvor næsen er fuld af karamel og eksotisk krydderi. Smagen er præget af figen og rosin med en lang og varm finish.

Denne likør er tappet ved 31 % alkohol.

Emperor Rum Heritage.

Emperor Rum er destilleret og modnet på Mauritius, og produceret på en blanding af sukkerrørssaft og sukkerrørsmelasse. I denne romserie blander man altså stilarterne, hvilket skaber en helt speciel smagskombination, som sjældent ses i romverdenen.

Emperor Rum Heritage er en sødmefuld rom tappet ved 40 % alkohol, og tilbyder smagsnoter af mørk chokolade, kaffe, godt med egetræ, krydderier, syrlige elementer fra den friske sukkerrørssaft samt masser af frugt.

Emperor rum sherry finish

Emperor Rum er destilleret og modnet på Mauritius, og produceret på en blanding af sukkerrørssaft og sukkerrørsmelasse.

I denne romserie blander man altså stilarterne, hvilket skaber en helt speciel smagskombination, som sjældent ses i romverdenen.

Emperor Rum Sherry Finish er en sødmefuld rom, slutteligt modnet på sherry-tønder og tappet ved 40 % alkohol. Rommen tilbyder smagsnoter af karamelliseret frugt, chokolade, krydderier, vanilje og frugtig sherry.

Emperor Rum Royal spiced.

Emperor Rum er destilleret og modnet på Mauritius, og produceret på en blanding af sukkerrørssaft og sukkerrørsmelasse. I denne romserie blandes stilarterne, hvilket skaber en helt speciel smagskombination, som sjældent ses i romverdenen.

Emperor Rum Royal Spiced er en krydderrom, som er tilført forskellige krydderier såsom kardemomme, kanel og stjerne anis. Krydderierne bliver langsomt macereret i rommen, og under denne proces optager rommen nogle af krydderiernes karakterer.

Dette giver en rom som tilbyder en sød og krydret smagsprofil med smagsnoter af de brugte krydderier.

Dette er en krydderrom i harmoni, og som er tro overfor rommen, med en flot balance herimellem.

Alta Gama Rom

Årsrom Austrian Empire navy rum

Bla. Austrian Empire, Ron Espero, Ron Quorhum og Chamarel.